03/09/1403  
 
سه شنبه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ ۱۵:۵۱ ۲۷
طبقه بندی: اخبار سازمان
چچ
 دکتر براری: ارتقا درآمد کشور از حوزه ICT به 90 هزار میلیارد تومان در برنامه ششم / 5 هزار و 600 میلیارد تومان سهم مازندران از این درآمد

دکتر براری: ارتقا درآمد کشور از حوزه ICT به 90 هزار میلیارد تومان در برنامه ششم / 5 هزار و 600 میلیارد تومان سهم مازندران از این درآمد

دکتر براری معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت در جلسه شورای کسب و کار و تولید محتوا ICT استان، درآمد کشور در سال 94 را بین 30 تا 35 هزار میلیارد تومان عنوان نمود و افزود در برنامه ششم توسعه، درآمد حوزه ICT باید به 90 هزار میلیارد تومان ارتقا یابد.

دکتر براری معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت در جلسه شورای کسب و کار و تولید محتوا ICT استان، درآمد کشور در سال 94 را بین 30 تا 35 هزار میلیارد تومان عنوان نمود و  افزود در برنامه ششم توسعه، درآمد حوزه ICT باید به 90 هزار میلیارد تومان ارتقا یابد.
معاون امور دولت، مجلس و استانها با اعلام این که سهم مازندران از بازار پیش بینی شده در برنامه ششم توسعه بالغ بر 5 هزار و 600 میلیارد تومان است، خاطر نشان ساخت: توسعه متوازن در بخش ها و سرمایه گذاری متوازن در تمام استان های کشور از اولویت های وزارت ارتباطات در این حوزه است.
دکتر براری با اشاره به این که پیش بینی شده بود تا طی برنامه 3 ساله معادل 1000 میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه ICT در مازندران صورت گیرد، خاطر نشان ساخت:  طی 2 سال  اخیر در حدود  700 میلیارد تومان در این حوزه در مازندران سرمایه گذاری صورت گرفته است.
وی با اشاره به این که کاهش شکاف دیجیتال، مهم ترین برنامه دولت در حوزه تامین زیر ساخت های فناوری است، یاد آور شد: باید سهم ما در اقتصاد نیز متوازن باشد و کاهش شکاف دیجیتالی در اقتصاد این حوزه نیز  در گرو کاهش تفاوت ها در خلق ثروت در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
دکتر براری با اشاره به این که مازندران زیرساخت های لازم و نیروی انسانی کارآمد و خلاق در این حوزه را داراست، گفت: باید صادرات صنعت ICT مازندران گسترش یابد و ما آمادگی داریم برخی پروژه ها در این حوزه را در مازندران به صورت پایلوت اجرا کنیم.
وی مهم ترین بخش و ظرفیت کار در این حوزه را در دانشگاه ها دانست و یاد آور شد: باید با همراهی دانشگاه ها و نیروهای خلاق استان، فضای جدیدی از کسب و کار و خلق ثروت شکل بگیرد.
وی با اشاره به این که در برنامه ششم توسعه بخش عمده خدمات قابل ارایه به مردم باید در بستر تلفن همراه و 30 درصد مبادلات تجاری، الکترونیکی باشد، افزود: با توجه به اینکه 1400 خدمت  در دولت به صورت الکترونیکی احصا شده است ابراز داشت دستگاه های دولتی و عمومی خدمات و سرویس های خود را برون سپاری کنند و با واگذاری پروژه ها به شرکت های استان، رونق اقتصادی بازار مازندران را در اولویت قرار دهند.

منبع:
آدرس کوتاه شده: