02/09/1403  
 
دوشنبه, ۱۰ آبان ۱۴۰۰ ۱۵:۱۷ ۱۸۰
طبقه بندی: نمایشگاه ها
چچ
مصاحبه اختصاصی با نمایندگان ایران در جیتکس ۲۰۲۱

مصاحبه اختصاصی با نمایندگان ایران در جیتکس ۲۰۲۱

نمایشگاه جیتکس 2021، با حضور حدود 1600 شرکت از سراسر دنیا در دبی برپا شد و این شرکت‌ها تازه‌ترین محصولات فناورانه خود را به جهانیان معرفی ‌کردند. «امیر گیلانپور» عضو شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور که خود به عنوان یکی از غرفه‌داران ایرانی و برای معرفی محصولات آموزشی در این نمایشگاه حضور یافته بود، علاوه بر ارائه گزارشی از حال و هوای جیتکس 2021، با شرکت‌های ایرانی حاضر در نمایشگاه هم گفتگوی اختصاصی داشته است.

اینها مهم‌ترین اطلاعاتی درباره جتیکس امسال است که باید بدانید تا فضای کل آن دستتان بیاید:

* حدود 1600 شرکت از سراسر دنیا به نمایشگاه بین المللی جیتکس دبی آمده‌اند تا محصولات خود را به دنیا ارائه کردند.

* از بین این 1600 شرکت 21 شرکت ایرانی بودند و محصولات خود را در غرفه‌های مختلف به نمایش گذاشتند.

* همه شرکت‌های ایرانی در سالن Z6 استارتاپ‌های جیتکس مستقر بودند.

* در نمایشگاه جیتکس، در سالن Z6 بخشی وجود داشت که روزانه شرکت‌های نوپا یا همان استارت‌آپ‌ها در آن محصولات خود را به سرمایه گذاران معرفی می‌کردند.

* برای هماهنگی و مدیریت بهتر زمان، نمایشگاه جیتکس اپلیکیشنی طراحی و ارائه کرده بود که مخاطبان به سادگی مطلع می‌شدند، چه محصولی در چه ساعتی معرفی خواهد شد.

کدام شرکت‌های ایرانی در جیتکس حضور داشتند؟
حتما برای شما هم جالب است که بدانید، کدام شرکت‌های ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی جیتکس دبی حضور داشتند. فهرست آن‌ها به این شرح است:

1. شرکت دانش‌بنیان فناور زیرساخت فناوری خلاق فرتاک

2. شرکت دانش‌بنیان نوآوران ارتباطات سیمای امید

3. شرکت دانش‌بنیان ایده‌پردازان مبتکر شریف

4. شرکت دانش‌بنیان شتابگران فناوری گلستان

5. شرکت دانش‌بنیان نسیم ارتباط آینده

6. شرکت دانش‌بنیان فضا پایه کشتیار

7. شرکت دانش‌بنیان هم‌پردازان نوگرای اردا

8. شرکت دانش‌بنیان نویدآوران ویستا تام

9. شرکت دانش‌بنیان هوشمند آرنا سورین

10. شرکت پشتیبانی و توسعه نرم افزار داده کاوان

11. شرکت دانش‌بنیان ایده‌ورزان سیستم

12. شرکت دانش‌بنیان یکتا ققنوس پارس

13. شرکت دانش‌بنیان فناوری زنجیره ی بلوکی سبحان

14. شرکت دانش‌بنیان هوپاد گستر صنعت

15. شرکت دانش‌بنیان نورسان انرژی آریا

16. شرکت دانش‌بنیان نگین سامانه هوشمند پاژ

17. شرکت دانش‌بنیان هوژان اندیشه گستر

18. شرکت دانش‌بنیان داده‌کاوان امیر کبیر

19. شرکت دانش‌بنیان جوان‌اندیشان پویای قومس

20. شرکت دانش‌بنیان تجارت الکترونیک عرش گستر

21. شرکت دانش‌بنیان اندیشه فرتاک امیرکبیر

عرضه سه محصول «کلاسه» در جیتکس
«گیلانپور» به عنوان مدیرعامل و موسس شرکت دانش بنیان کلاسه نیز به عنوان یکی از شرکت‌های دارای غرفه در نمایشگاه جیتکس با عرضه سه مورد از محصولات خود یعنی «کلاسه»، «ماژیک» و «تارگت» در نمایشگاه حضور یافته بود. این شرکت در ایران با تکنولوژی SPL به ۳۵۰۰ مرکز آموزشی خدمات می دهد و محصولی در حوزه مارکتینگ را هم به 30 شرکت عرضه کرده است. نسخه عربی و انگلیسی این محصولات هم تهیه شده و هدف ارائه آن‌ها در جیتکس، عرضه تحت لایسنس این محصولات و برقراری ارتباط با کشورهای دیگر برای همکاری و توسعه بازار آن بود.

مصاحبه با برخی از شرکت‌ها
عضو شورای مرکزی نصر کشور، با تعدادی از نمایندگان شرکت‌های ایرانی‌ حاضر در جیتکس هم گفتگوهایی داشته و در کنار معرفی محصولات آن‌ها، نظرشان را درباره نمایشگاه امسال پرسیده است.

شرکت فناوری زنجیزه ای بلوکی سبحان؛ نسل سوم ATM برای خرید و فروش ارز دیجیتال
شرکت فناوری زنجیزه ای بلوکی سبحان در حوزه طراحی نسل سوم دستگاه ATM بانکی خرید و فروش ارز دیجیتال فعالیت می کند. مدیر عامل این شرکت درباره جیتکس 2021 را پرسیدیم و او گفت: «متاسفانه امسال از خدماتی که ایران برای ما تدارک دیده بود راضی نبودیم اما در مجموع نمایشگاه خوبی بود چرا که می‌تواند دستاوردهای ما را به دنیا نمایش دهد. شاید خیلی وقت‌ها تصور کنیم در حوزه ارز دیجیتال کریپتو در ایران حرفی برای گفتن نداریم اما با حضور در بازار بین‌المللی متوجه رقابت نزدیک ایران با دنیا شدیم». او به این نکته هم اشاره کرد که: برای جذب سرمایه گذاران روی محصول خود از طریق گروه های بازرگانی پیگیری داشتند و امیدوار به ارائه محصول خود هستند.

گروه دانش بنیان عرش گستر؛ اسکنرهای سه‌بعدی ایران ساخت
شرکت تجارت الکترونیک عرش گستر هم در زمینه ساخت اسکنرهای سه‌بعدی فعالیت دارد. پاسخ نمایندگان این شرکت به سوال ما درباره عملکرد و نوع کار این اسکنرها این بود: «ما در این تکنولوژی از دوربین‌های دیجیتال که عمدتاً مربوط به بخش امنیت است استفاده کرده‌ایم و در 17 استند با مجموع 85 دوربین، به شکل لحظه‌ای عکس گرفته می‌شود که با نور ساختار یافته است و در نهایت یک مدل سه بعدی را می‌سازد. این اسکنرها کاربردهای متنوعی دارد؛ از جمله استفاده آن در مجسمه‌سازی، تراشکاری، کار با فلز و یا کار با چوب است اما مهمترین کاربرد این تکنولوژی در حوزه جراحی‌های زیبایی است. آن‌ها درباره هدفشان از شرکت در جیتکس و همکاری با شرکت‌های خارجی هم این توضیح را به ما دادند: «هدف ما از شرکت در این نمایشگاه، مذاکره با سرمایه گذارها و پیدا کردن یک پارتنر تکنولوژیک بود. پیش از این هم با شرکت‌های آلمانی مشارکت داشتیم تا بتوانیم با توسعه محصول خود، راه بهتری برای تشخیص سرطان پوست پیدا کنیم».

شرکت نوآوران ارتباط سیمای امید؛ خلاقیت ایرانی برای پردازش صدا و تصویر
زمنیه کاری شرکت نوآوران ارتباط سیمای امید هم ساخت محصولات صنعت مخابرات در حوزه صدا و تصویر است؛ محصول این شرکت برای ارسال، دریافت و پردازش صدا و تصویر است. محصول اسکای لینک این شرکت، به صورت پیشرفته تصاویر را با کیفیت بالا استریم می‌کند و امکان کار کردن با باتری را هم دارد. فناوران این شرکت ایرانی در بحث IPTV، چرخه برادکست، encode های حرفه‌ای و سولوشن‌های نظارت تصویری هم فعالیت می کنند. نماینده این شرکت درباره هدف از شرکت در جیتکس به ما گفت: ما در نمایشگاه امسال با تعدادی از شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران مذاکراتی داشتیم که امیدواریم به نتایج خوبی برسد. از آن‌ها درباره تفاوت نمایشگاه‌های خارجی با نمایشگاه‌های ایران هم پرسیدیم و این پاسخ را داد: «در مقایسه با خیلی از نمایشگاه‌های داخلی مثل الکامپ، اینجا ما با گروه بیشتری از مردم در ارتباط هستیم و تاکنون تعامل بسیار خوبی داشته‌ایم.

ایده ورزان سیستم؛ مدیریت پروژه با IPMP
با مدیر عامل شرکت ایده ورزان سیستم هم گفتگو می‌کنم و او حوزه کاری خود و همکارانشان را شرح داد: ما نرم افزار IPMP را برای مدیریت پروژه طراحی کرده‌ایم که بسیار مدرن است و به صورت همزمان میتواند پروژه های مختلف را مدیریت کند حتی پروژه هایی با روش سنتی و ابزاری برای به اشتراک گذاری اطلاعات یک پروژه است. او افزود: هدف اصلی ما از شرکت در نمایشگاه جیتکس، جذب سرمایه‌گذار و پارتنر تکنولوژیک بود و که خوشبختانه تا حدود در این زمینه موفق بودیم.

شرکت دانش‌بنیان نگین سامانه؛ هوشمندسازی هتل‌ها
ا
ز مدیر عامل شرکت نگین سامانه هم درباره حوزه فعالیتش پرسیدیم و گفت: 9 سال است مشغول تولید محصولاتsmart hotel هستیم و بیش از ۸۰ هتل در ایران را تجهیز کردیم، حالا هم در حال برنامه‌ریزی برای توسعه بازارمان در کشورهای خاورمیانه هستیم. از او درباره تفاوت شرکت‌های ایرانی و خارجی حاضر در جیتکس هم پرسیدیم و پاسخ داد: نوع نگاه در این نمایشگاه سلوشن محور و نوآوری است، برخلاف ما در ایران که بیشتر به فکر کیفیت هستیم تا نوآوری، ما در اینجا متوجه شدیم که پایه و اساس یک کارفرما به حوزه نوآوری معطوف است.

نسیم ارتباط؛ همکاری با چند کشور اروپایی و آسیایی
شرکت نسیم ارتباط آینده هم در حوزه تولید نرم‌افزار مرکز تماس سیموتل، راهکارهای مبتنی بر IMS، راهکار امنیت ویپ، سافت فون اختصاصی و... فعالیت دارد. از آن‌ها پرسیدیم آیا توانستند در نمایشگاه جیتکس با شرکت‌های همکار خارجی مرتبط شوند؟ نماینده این شرکت پاسخ داد: بله، با توجه به اینکه تمرکز ما بر صادرات محصول است، بهترین راه رسیدن به این هدف، شرکت در نمایشگاه‌های خارجی است که زمینه همکاری ما با شرکت‌هایی از کانادا، استرالیا، ونزوئلا، باکو و هند را فراهم کرد. او افزود: قطعا بین‌المللی کردن فعالیت شرکت‌های داخلی ما یک دستاورد بسیار بزرگ است اما متاسفانه خیلی از شرکت‌های بزرگ ایرانی در نمایشگاه های خارجی حضور ندارند و فعالیت آن‌ها فقط محدود به ایران است.

شرکت فضا پایه کشتیار؛ هوشمندسازی کشاورزی با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای
شرکت فضا پایه کشتیار هم در زمینه کشاورزی هوشمند فعال است. نماینده این شرکت در غرفه جیتکس به ما گفت: با این محصول، از طریق تصاویر ماهواره‌ای، زمین‌های کشاورزی را بررسی کرده و پارامترهای مختلف یک مزرعه را می‌سنجیم، سپس مشکلات زمین مد نظر را مشخص می‌کنیم به می‌گوییم کدام قسمت مزرعه برای کشت محصول مناسب‌تر است. با این محصول، هم هزینه‌های کشاورز را کمتر می‌کنیم و هم عملکرد کشاورزی را بهبود می‌بخشیم. خوشبختانه این شرکت ایرانی هم حضوری موفق در جیتکس داشت و توانست با برخی سرمایه‌گذاران خارجی ارتباط برقرار کند.

آدرس کوتاه شده: